עברית
Tiếng Việt
English

איך ניתן לקבל ויזה לויאטנם

 

 

 

 

 

הודעה חשובה,

 

לאור ראש השנה הוויאטנמי:

 

בקשות ויזה חדשות אשר יתקבלו עד: 26/01/2014 יטופלו עד ה 28/01/2014 ( יש צורך ב Express).

בקשות חדשות מתאריך 28/01/2014 יטופלו מתאריך 10/02/2014.

 

מחירי הויזות הועלו בצורה דרסטית בתחילת השנה, כמו כן גם עמלות החיתום. אנא שימו לב למחירים החדשים.

כתבה בנושא: לחץ

 

 

 

 

?מי צריך ויזה

כל המעוניין להכנס לוייטנאם זקוק לאשרת כניסה – ויזה (למעט מספר מדינות, לדוגמה מחזיקי דרכון אסייתי וסקנדינבי), המונפקת ע"י משרד הפנים הוייטנאמי.

האפשרויות להגשת בקשה

1. הזמנת אשרת כניסה באתר האינטרנט של ישראל וייטנאם, בהליך זה מוגשת בקשה להנפקת אישור דרך אתר זה בלי לצאת מהבית, האישור מתקבל דרך בדואר אלקטרוניEMAIL ,הדרכון יוחתם בשדה התעופה בוייטנאם בהצגת האישור (שהתקבל במייל) ותתאפשר הכניסה למדינה.

2. הגעה לשגרירות וייטנאם והחתמת הדרכון. בהליך זה מוגשת בקשה להנפקת אשרת כניסה בשגרירות, האישור ניתן תוך מספר ימים (יש להגיע לשגרירות בשנית).

 

ישראל וייטנאם קואופריישן בע"מ מסייעת לכל המעוניין להכנס לוייטנאם בטיסה!

בצורה פשוטה, קלה ומוזלת ללא צורך בגישה פיסית לשגרירות או סוכנות נסיעות.

 

איך זה עובד?

1. אנא קרא/י את התנאים והמחירים מטה ובסיום הקלק/י על "לחץ להזמנת ויזה".

2. מלא/י את הפרטים אישיים שלך כפי שמופיע בדרכון ובפרטי הטיסה במדוייק.

3. עם סיום מילוי כל הפרטים לחץ/י על "Continue" לתשלום.

4. תוך מספר ימי עבודה ישלח אליך בדוא"ל (אי-מייל) או בפקס (לבקשת/ך) אישור חתום ע"י השלטונות הוייטנאמים המאשרים את כניסתך לוייטנאם.

 

כניסה לחודש ימים:

 

סוג הויזה המבוקשת

זמן הנפקת אישור

עלות בשקלים כולל מע"מ

כניסה בודדת – למשך חודש

רגיל 5-6 ימי עבודה*

120

דחוף 2-3 ימי עבודה*

200

האשרה מתאימה לטיסה בלבד

כניסה רב פעמית– למשך חודש.

רגיל 5-6 ימי עבודה*

200

דחוף 2-3 ימי עבודה*

300

האשרה מתאימה לטיסה בלבד

 

כניסה לשלושה חודשים:

 

סוג הויזה המבוקשת

זמן הנפקת אישור

עלות בשקלים כולל מע"מ

כניסה בודדת – למשך 3 חודשים

רגיל 5-6 ימי עבודה*

200

דחוף 2-3 ימי עבודה*

250

האשרה מתאימה לטיסה בלבד

כניסה רב פעמית– למשך 3 חודשים.

רגיל 5-6 ימי עבודה*

300

דחוף 2-3 ימי עבודה*

350

האשרה מתאימה לטיסה בלבד

 

 *המושג "ימי עבודה" מתייחס לימי עסקים בוייטנאם-שני עד שישי- ובישראל - ראשון עד חמישי.

 

התהליך בשדה התעופה בוייטנאם

1. הצגת האישור הנ"ל ושתי תמונות פספורט.

2. תשלום עמלת חיתום לשלטונות עבור הויזה:

א. 45$ עבור ויזה לכניסה בודדת לחודש או שלושה חודשים.

ב. 65$ עבור ויזה לכניסה רב פעמית לחודש.

ג. 95$ עבור ויזה לכניסה רב פעמית לשלושה חודשים.

3. הצגת דרכון בתוקף לפחות לחצי שנה מיום הכניסה.

 

חשוב לדעת:

את האשור הנ"ל יש להציג בשדה התעופה לפני הטיסה לוייטנאם. ללא הצגת אישור זה לא ניתן יהיה לעלות לטיסה

 

 

 

 

077-2348881 

 

מענה טלפוני במשרד בימים ראשון עד חמישי לא כולל ערבי חג וחגים.

 

0542345234

 

 

 

במקרים דחופים בלבד  0542345234

 

 

ויטנאם | האנוי | ויאטנם | וייטנאם | ויזה לויטנאם |

ויזה לויאטנם | הנוי | ויאטנאם | וייטנם | ויטנם |

ויזה לוייטנאם | אשרת כניסה לוויטנאם | ויזה לויטנאם |

ויזה לויאטנם | ויזה ויאטנם | ויזה ויטנאם | vietnam

Embassy | שגרירות ויאטנם | שגרירות וייטנאם

אשרת כניסה - ויזה

בניית אתרים