עברית English Tiếng Việt
ישראל וייטנאם
הודעות לנוסעים לוייטנאם:

הוצאת ויזה לויטנאם

הוצאת ויזה לויטנאם

 

כל נוסע המעוניין להכנס לוייטנאם זקוק לאשרת כניסה – ויזה (למעט מספר מדינות, לדוגמה מחזיקי דרכון אסייתי וסקנדינבי), הויזה מונפקת ע"י משרד הפנים הוייטנאמי.  ישראל וייטנאם קואופריישן בע"מ מסייעת לכל המעוניין להכנס לוייטנאם בטיסה בלבד! בצורה פשוטה, קלה ללא צורך לצאת מהבית, ללא צורך בגישה פיסית לשגרירות או סוכנות נסיעות.

תהליך הוצאת ויזה לויטנאם

האפשרויות להגשת בקשה:

  1. הזמנת אשרת כניסה באתר האינטרנט של חברת ישראל וייטנאם, בהליך זה מוגשת בקשה להנפקת אישור דרך אתר זה בלי לצאת מהבית, האישור ללקוחות מתקבל בדואר אלקטרוניE-MAIL תוך מספר ימים (בהתאם לבקשה -מספר ימי עבודה שנבחרו על ידי הלקוח). הדרכון יוחתם בשדה התעופה בוייטנאם בהצגת האישור (שהתקבל במייל) ותתאפשר הכניסה למדינה.
  2. הגעה לשגרירות וייטנאם והחתמת הדרכון. בהליך זה מוגשת בקשה להנפקת אשרת כניסה בשגרירות, האישור ניתן תוך מספר ימים (יש להגיע לשגרירות להגיש הבקשה ולחזור בשנית לטובת איסוף).

ישראל וייטנאם קואופריישן בע"מ מסייעת לכל המעוניין להיכנס לוייטנאם בטיסה בלבד!!!
בצורה קלה ופשוטה, בעלויות מוזלות ללא צורך בגישה פיסית לשגרירות או סוכן נסיעות.

אז איך זה עובד?

להלן נוהל הגשת בקשה לאשרת כניסה הניתנת בשדה התעופה בוייטנאם:

  1. אנא קרא/י את התנאים והמחירים בדף המחירון (הקלק/י על הקישור מטה)
    מחירון ויזות
  2. להגשת הבקשה: לחץ על שלב 1 בדף הבית או לחצן הזמן ויזה מכל מקום באתר 
  3. הנך תועבר/י לעמוד חדש, בו יש למלא פרטים אישיים לטובת התקשרות ולמילוי פרטים כפי שמופיע בדרכון
    יש להכניס פרטים מלאים כולל שם/שמות אמצעים באם יש 
  4. עם סיום מילוי כל הפרטים יש להקליק שוב על פקד המשך "Continue" לתשלום.
  5. תוך מספר ימי עבודה ישלח אליך בדוא"ל (אי-מייל) או בפקס (לבקשתך) אישור חתום ע"י השלטונות הוייטנאמים המאשרים ומבטיחים את קבלת אשרת הכניסה לוייטנאם בשדה התעופה.
  6. יש להדפיס האישור הממשלתי ולהציגו לפני ההמראה
  7. יש להצטייד בשתי תמונות פספורט בגודל 3*4 או 4*6 או 5*5 ס"מ
  8. הדרכון צריך להיות בתוקף לפחות לשלושה חודשים מיום הכניסה לוייטנאם
  9. בדלפק הויזות תצטרכו למלא טופס NA1 ולחתום על נכונות הפרטים (הטופס ישלח לכם במייל לצורך מילוי מוקדם ועמ"נ לחסוך בזמן)

את האשור הממשלתי הנ"ל יש להדפיס מראש להציג בשדה התעופה לפני הטיסה לוייטנאם. ללא הצגת אישור זה לא ניתן יהיה לעלות לטיסה.
 

התהליך בשדה התעופה בוייטנאם

עם ההגעה לשדה התעופה בוייטנאם:

יש לגשת לחלון ויזה למגיעים בטיסה - Visa on Arrival

  1. יש להציג את האישור הנ"ל ותמונת פספורט.
  2. יש לשלם עמלת חיתום לשלטונות עבור הויזה:
    1. 25$ עבור ויזה לכניסה בודדת
    2. 50$ עבור ויזה לכניסה רב פעמית

שאלות ותשובות בנושא אישור ויזה לויאטנם שהתקבל 

באישור אשר מונפק ע"י רשויות וייטנאם מופיעים לעיתים אנשים אשר אינם
בהכרח קשורים האחד לשני, אין לכך משמעות ואין לנו שליטה על אופן ההופעה באישור.

HANOI – NOI BAI, HO CHI MINH – TAN SON NHAT, DA NANG – DA NANG

במידה והתגלתה טעות בטופס אישור הויזה, הנך מחוייב לתקנו.
ישנה אפשרות שחברת התעופה תסרב להעלות אותך לטיסה, מאחר והמסמך שגוי.

במידה והטעות הייתה של משרד ההגירה, האחריות לתיקונו נופלת עליהם. 

במידה וזו טעות בהקלדת הנתונים של הלקוח, משרד ההגירה מחייב הגשת בקשה חדשה ומחייב ב-60% מהסכום המקורי ששולם ע"י הלקוח.

בכל מקרה יש ליצור קשר בהקדם, בדוא"ל או טלפוני.

האישור תקף רק עם הפרטים ששלחת לנו בבקשה, עלינו להתחיל את כל תהליך הנפקת
האישור מחדש.

לקוח המבקש לבטל ויזה יכול לעשות זאת ביום ההגשה ולקבל זיכוי מלא.
במידה והלקוח מבקש לבטל ויזה ביום למחרת ההגשה, הלקוח יקבל החזר של 90% מהסכום ששילם (דמי ביטול 10%)
במקרה שהויזה כבר הונפקה ע"י רשות ההגירה לא ניתן לבטל הבקשה ולא ניתן לקבל זיכוי כספי.

שאל שאלה