עברית English Tiếng Việt
ישראל וייטנאם
הודעות לנוסעים לוייטנאם:

מילוי טופס NA1

כיצד למלא את טופס הבקשה לויזה וייטנאמית (טופס NA1)?
 
טופס בקשה לויזה וייטנאמית (טופס NA1)
כדי לקבל את הויזה בדרכון שלך, יש להגיש את הטופס המודפס והממולא NA1, יחד עם הטופס/טפסים עם החותמת האדומה (הטופס הממשלתי) בדלפק של ויזה VISA ON ARRIVAL DESK 
הדלפק ממוקם ליד העמדות של בדיקת הדרכונים בכניסה למדינה.
טופס זה נדרש עבור כל הנוסעים שרוצים לקבל את הויזה בעת ההגעה.
* מה נדרש להגיש בדלפק הויזה עם ההגעה לשדה התעופה כדי לקבל את מדבקת הויזה בדרכון:

  • הדרכון שלך 
  • עותק קשיח של מכתב אישור ויזה שלך (מכתב אישור הויזה – עם החותמת הממשלתית. עותק קשיח- הדפסה ע"ג דף). 
  • טופס הבקשה לוייטנאם ויזה (טופס NA1) – יש למלא ולהשלים בו את הפרטים. 

תשלום עמלת חיתום בשדה התעופה.
להלן הנחיות כיצד להשלים את טופס הבקשה לויזה וייטנאמית:


יש 20 נקודות בטופס. נסביר אחת אחת.
[טופס בקשה לויזה לוייטנאמית - NA1] >>> להצמיד תמונה אחת על טופס זה. התמונה יכולה להיות 3x4ס"מ, 4x6ס"מ, 5x5ס"מ ... אבל חייבת להיות על רקע לבן.

 

· מספר 1 - שם מלא (באותיות גדולות): אתה משלים את שמך המלא כמו בדרכון שלך. סדר שמך אינו בעיה. רק צריך לוודא שזה כולל את השם הפרטי שלך, שם אמצעי ושם משפחה.

· מספר 2 - מין: טיק (✔) סמן זכר M או נקבה F

· מספר 3 - תאריך הלידה שלך: מלא בפורמט dd / mm / yyyy

· מספר 4 - מקום הלידה שלך: זה מוצג בדרכון שלך. בדוק את הדרכון והשלם את הסעיף.

· מספר 5 - אזרחות בלידה: השלם את אזרחותך בלידה.

· מספר 6 - לאום הנוכחי: איזו אזרחות אתה מחזיק כעת. זה מופיע בדרכון שלך

· מספר 7 - דת: הדת הנוכחית שלך (השאר ריק אם אין לך דת)

· מספר 8 - מקצוע: העבודה הנוכחית שלך

· מספר 9 - מעסיק וכתובת העסק: שם וכתובת של החברה שלך או איפה אתה עובד או לומד (אם בכלל)

· מספר 10 - כתובת מגורים קבועה - טלפון / כתובת אימייל: השלם את כתובת המגורים כעת במדינה שלך עם טלפון ליצירת קשר וכתובת הדוא"ל.

· מספר 11 - בני משפחה: מידע אודות משפחה שנותרה בארץ, לא אנשים שיצאו לטיול איתך. זה ישמש ליצירת קשר במקרה חירום.

· מספר 12 - דרכון או תעודת נסיעות בינלאומיות מספר מסמך (סוג, הרשות שהנפיקה ותאריך תפוגה): מספר הדרכון שלך מי הנפיק, תאריך פקיעת הדרכון. בדוק שוב את הדרכון כדי להשלים את הסעיף.

· מספר 13 - תאריך הכניסה הקודמת לוייטנאם: אם ביקרת בווייטנאם לפני כן, מלא תאריך (dd / mm / yyyy). השאר ריק אם אתה נכנס ל Vietanm בפעם הראשונה.

· מספר 14 - תאריך הכניסה לוייטנאם ואורך השהות המיועד בווייטנאם ימים: תאריך הכניסה שלך לוייטנאם וכמה זמן אתה מתכנן להישאר בווייטנאם.

מספר 15 - מטרת הכניסה: מטרת הכניסה שלך. אנא בדוק שוב את סוג אישור הויזה במסמך שבידך. אם הגשת בקשה לויזת תייר או ויזה עסקית. זה יוצג בדף הראשון של מכתב אישור ויזה, או מעל לשמך אם זו רשימה

· מספר 16 - כתובת מגורים זמנית מיועד בוייטנאם: להשלים את הכתובת של המלון שלך או הכתובת בה אתה מתכוון להישאר בווייטנאם.

· מספר 17 – השאר ריק

· מספר 18 - ילד נלווה מתחת לגיל 14 הכלול בדרכון שלך (אם בכלל): במקרה בו לילדיך אין דרכון משלהם. והמידע שלהם הוא על הדרכון שלך. ואתה צריך לצרף תמונה שלהם ולרשום הפרטים בסעיף זה.

אם לילדיך יש כבר דרכון משלהם. אתה לא צריך להשלים את סעיף זה. הילדים שלך יצטרכו למלא טופס כזה גם כן.

 · מספר 19 - הגשת בקשה לויזה, מ ... ל: סוג הויזה שלך, כניסה בודדת או כניסה רב פעמית (מולטיפל) וכמה זמן אתה מתכוון להישאר בווייטנאם.

· מספר 20 - בקשות אחרות: אם יש לך בקשה, אתה יכול לרשום אותה כאן.

 

השורה האחרונה: המסמך מולא (בוצע) בתאריך, תאריך מילוי טופס זה וחתימת המבקש ושם מלא: מקום, שבו מילאת טופס זה (לדוגמה: הו צ'ין או האנוי ...),

 

באם אתה זקוק למידע נוסף, אל תהסס לפנות אלינו.